Hva er "Trygge Reiser for godt voksne"?
Av og til får vi spørsmål om hva "Trygge Reiser" er og hvem som melder seg på våre gruppeturer. Det er nok mange forskjellige grunner for det, men noen går igjen:

Les mer

 Ferieglade Torremolinos    25. september - 5. oktober 2017     11 dager

Hotellet vårt ligger ved stranden og strandpromenaden, i gangavstand både til sentrum og gamlebyen. Her kan du spasere flere kilometer langs med stranda, kose deg med småbutikker og spisesteder av alle slag.

Les mer

Nostalgiske Sibenik   26. september - 5. oktober 2017     10 dager

Bli med til en av Kroatias perler! Området egner seg til utforsking både vår og høst. Om du ønsker lange gåturer langs kysten, shopping i byen eller bedagelige timer på hotellområdet, så får du alt samlet her!

Les mer

Trivelige lille Sesimbra   27. september - 6. oktober 2017     10 dager

Den lille fiskerbyen er vår base og fra hotellrommet skuer vi utover det endeløse havet. Her kan du nyte en avslappende ferie med gode spaserturer og småbyliv. Rett utenfor hotellet finner du småbutikker, spisesteder og en stor sandstrand.

Les mer

Fargerike Villajoyosa     11. - 20. oktober 2017     10 dager

Villajoyosa, den glade by, er kjent for sine fargerike hus langs strandpromenaden. Her finner du også et stort utvalg av spisesteder. Byen har tre sjokoladefabrikker og når vindretningen er riktig innstilt, lukter det fristende sjokolade over hele byen.

Les mer

Solrike Albir       Avreise 16. oktober 2017     11 eller 20 dager

Albir har et stabilt og godt klima, som passer oss nordmenn som hånd i hanske i den kalde årstiden. Med over 300 soldager i året er dette en av våre mest populære destinasjoner, som mange velger å komme tilbake til.

Les mer

Vakre Mallorca       21. - 31. oktober 2017   11 dager

På Mallorca finner man en salig blanding av gammelt og moderne, storby og idylliske småbyer, ville fjell og rolige sletter, kloster og lettkledd strandliv, historie og anektdoter. Mallorca har noe for enhver smak!

Les mer

Solrike Albir    26. oktober  - 4. november 2017     10 dager

Albir har et stabilt og godt klima, som passer oss nordmenn som hånd i hanske i den kalde årstiden. Med over 300 soldager i året er dette en av våre mest populære destinasjoner, som mange velger å komme tilbake til.

Les mer

Ferieparadiset Tenerife,  7. - 19. november 2017     13 dager

Playa de las Americas er plassert på Tenerifes mest vær- og solsikre sted. Kjekt for oss som trenger litt opptining!

Les mer

Julefeiring på Rømskog Spa & Resort     23. - 26. desember 2017     4 dager

Vi inviterer til tradisjonell norsk julefeiring med god mat, peishygge, julegaver, sang og musikk og hyggelig samvær.

Les mer

 Langtidsferie i Albir       Fra 13. januar: 4, 6, 8 og 10 uker 2018 

Isfrie fortau, varmegrader midt på vinteren, muligheter for varierte utflukter og aktiviteter. Om du savner gamlelandet, kan du spise på en norsk kafé og handle aviser og ukeblader på morsmålet.

Les mer

 Tenerife - frodige Puerto de la Cruz          16. - 28. januar 2018 

Byen som oser av ekte kanarisk atmosfære! dette er ferien for deg som ønsker kombinasjon av kultur, sol og bading.

Les mer

 Herlige Puerto de Mogan, Gran Canaria          2. - 13. februar 2018 

Her bugner det av fargerike blomster mellom de hvitmalte husene og idyllen er fullbrakt med små broer over kanalene og småbåter som dupper i havnebassenget, som er omkranset av kafèer og småbutikker.

Les mer

 Sjarmerende Tossa de Mar            21. - 30. april 2018        10 dager

Denne lille byen ligger ved kysten, midt imellom Barcelona og den franske grensen. Her er det mange spaser-muligheter, om du vil i høyden eller
holde deg ved havnivå, natur eller byområde.

Les mer