Lune grader på Kypros

Deilig middelhavsklima, turkisblått hav, myke sandstrender og behagelige
badetemperaturer, selv i november. God mat, spennende historie og 340
soldager i året. Det er Kypros.

Kypros er blant de største øyene i Middelhavet og består av en gresk og en tyrkisk del. Den er full av gammel historie, sagn og myter og godt bevarte ruiner. I tillegg er det et perfekt sted å nyte både late og aktive dager.

Vi bor i byen Pafos på sørvestkysten, med sine 30.000 innbyggere. Her kan du nyte det gode strandlivet, gå tur, shoppe eller være kulturell. Byen har en rekke kulturskatter fra antikken og er rik på historie og arkeologiske steder. Den står på UNESCOS verdensarvliste og ble kåret til Europas kulturhovedstad i 2017.

Hotellet, som er et av våre aller beste, har egen strand og ligger i enden av den snaue to km lange strandpromenaden, som fører helt inn til havna. Der finner du et yrende liv med fiskebåter, restauranter, kaféer og butikker. Synes du det er for langt å gå, kan du ta bussen, som stopper rett utenfor hotellet.


Inkluderte utflukter med lunsj

Pafos: Halvdagsutflukt der vi blir kjent med
byen og den arkeologiske parken

Kourion, Limassol og Afrodites klippe: Vi besøker Kourion, et viktig by-kongedømme i antikken. Derfra til en av øyas største vinprodusenter og en naturlig svampfabrikk. Videre til Limassol med sightseeing, lunsj og mulighet for shopping, før vi reiser til Afrodites klippe på vei tilbake til hotellet

Dato: 
31. okt. - 14. nov. 2020
15 dager, 14 netter

Pris pr. person:
I dobbeltrom kr. 23 950
Enkeltromstillegg kr. 2 200
Tillegg delvis havutsikt kr. 1500 

Hotell:
Pioneer Beach Hotel 4*+.
Alle rom har balkong, dusj i badekar, badekåpe og tøfler, hårføner, strykejern, safe, TV, Wifi, radio, kjøleskap, espresso-maskin, kaffe-/tekoker og sentralvarme/aircondition
Les mer

Inkludert:
Fly m/skatter og avgifter, transfer, hotell m/frokost og middager, vann til middagene, reiseledere, lokalguide og to utflukter med lunsj.

Reiseledere:
Anne-Lise Lindseth og
Torunn Grønskar

Viktig informasjon:
Funksjonskrav til deltakere på turen: Se under fanen "informasjon" 

Flytider:
Oslo - Larnaca m/Norwegain:
13:45 - 19:15
Larnaca - Oslo m/Norwegian
20:00 - 23:45


Påmeldingsmuligheter:
-> Ring oss på 32 25 08 70
-> Fyll ut kontakt-skjemaet
-> eller send oss e-post