Godt og trygt i Albir

Trenger du en liten forlengelse av sommeren? Bli med til et av nordmenns favorittsteder på høsten i Spania. Rolig og behagelig område med mange muligheter for aktiviteter, latmannsliv og utflukter.

Vi befinner oss på Costa Blanca i fastlands- Spania, en snau times kjøring fra flyplassen i Alicante. Hotellet ligger i enden av hovedgaten med kort vei til spisesteder, butikker, marked og strandpromenade. Kan hende du møter på noen kjente hjemmefra når du rusler deg en tur. Det er nemlig mange nord-menn som velger å feriere her. Det samme kan skje i Sjømannskirken eller på Kirkesenteret over en vaffel eller en grøttallerken en lørdag formiddag.

Her har du muligheten til å være aktiv også; gå deg en tur, ta et slag golf eller besøk nabobyene. Eller kanskje du tar deg en shoppingrunde? Det er alltid noe å finne på.

 Inkluderte utflukter med lunsj

Marmorkirken i Novelda:
Et spektakulært bygg, inspirert av Gaudi. Orgel og piper er i marmor. Lunsjen inntas på en litt særegen restaurant

Benidorm: Vi besøker nabobyen, som aldri sover. Her finner du de svære Manhattan-byggene, en hyggelig gamleby og den lange sandstranda, hvor kunstneriske sjeler lager flotte figurer av sanden

Dato : 
14.- 24.oktober 2020
11 dager, 10 netter

Pris pr. person:
I dobbeltrom kr. 14 850
Enkeltromstillegg kr. 2 700

Hotell:
Hotel Albir Playa & Spa 4*. Alle rom har balkong, dusj i badekar, hårføner, safe, TV med NRK 1, Wifi, liten sofa, kjøleskap og aircondition
Les mer

Inkludert:
Fly m/skatter og avgifter, transfer, hotell m/frokost og middager, vann til middagene, reiseledere, lokalguide og to utflukter med lunsj.

Reiseledere:
Unnar Aarsæther
og Bjørg Marie Monge

Viktig informasjon:
Funksjonskrav til deltakere på turen: Se under fanen "informasjon" 

Flytider:
Oslo - Alicante m/Norwegian: 12:15 - 16:00
Alicante - Oslo m/Norwegian:
11:55 - 15:35

Påmeldingsmuligheter:
-> Ring oss på 32 25 08 70
-> Fyll ut kontakt-skjemaet
-> eller send oss e-post