Latmannsliv på Kreta

Kreta er den femte største øya i Middelhavet, den største av de greske øyene og bugner over av kultur, severdigheter, historie og vakker natur. Dessuten har den koselige byer, god og spennende mat og en gjestfri befolkning

Etter å ha landet i Chania, kjører vi en times tid til hotellet vårt i
Rethymnon. Byen er en sjarmerende blanding av gammelt og nytt. Innbyggertallet ligger på rundt 27.000, så den har en viss størrelse.
Her finner vi verdens største bevarte venetianske havn, med diverse vanngående fartøy, omkranset av restauranter og tavernaer. Sandstrand som strekker seg ca 12 km, vakker natur, et gammelt fort, moské, fontene fra 1600-tallet, håndtverksbutikker og nydelig mat, er noe av det området har å tilby.

Hotellet ligger i de sentrale delene av Rethymnon i et område med bytrafikk, og med kort vei til restauranter, kaféer og butikker. Det er bare 150 meter til stranden, der hotellet har sitt eget område, Bio Beach. Til arkeologisk museum og byparken i den sjarmerende gamlebyen, er det en drøy kilometer.

 

Inkluderte utflukter med lunsj

Knossos og Heraklion arkeologiske museum: Vi besøker det imponerende, minoiske palasset i Knossos. Utgravninger viser at området var bebodd helt tilbake til år 6000 f.Kr. Deretter går turen til Heraklion og det arkeologiske museet, som er regnet som et av Europas viktigste og best i verden når det gjelder minoisk kunst og kultur

Arkadi og Anogia: Arkadi-klosteret er et av Kretas viktigste minnesmerker og et symbol for frigjøringen av øya. Den pittoreske og autentiske fjellandsbyen Anogia var viktig i Kretas motstandskamp under tyrkerne og den annen verdenskrig. 

Dato : 
10. - 20. oktober 2020
11 dager, 10 netter

Pris pr. person:
I dobbeltrom kr. 16 350
Enkeltromstillegg kr. 2 300

Hotell:
Bio Suites Hotel 4* i Rethymnon. Studios/leiligheter. Alle har balkong, dusj eller dusj i badekar, hårføner, TV, Wifi, kjøkkenkrok, minibar, kaffe-koker, brødrister, mikrobølge-ovn, kjøleskap, vannkoker, safe og aircondition  Les mer

Inkludert:
Fly m/skatter og avgifter, transfer, hotell m/frokost og middager, vann til middagene, reiseledere, lokalguide og to utflukter med lunsj.

Reiseledere:
Eva Øverli Urstad og Torunn Grønskar

Viktig informasjon:
Funksjonskrav til deltakere på turen: Se under fanen "informasjon" 

Flytider:
Oslo - Chania m/Norwegian: 14:00 - 19:10
Chania - Oslo m/Norwegian: 12:40 - 15:45

Påmeldingsmuligheter:
-> Ring oss på 32 25 08 70
-> Fyll ut kontakt-skjemaet
-> eller send oss e-post