Montenegro - Igalo

Montenegro er det spennende lille landet på enden av Balkan, som vi hører lite om, bortsett fra når de deltar i Melodi Grand Prix år etter år. Vi begynner å få øynene opp for dette flotte og særegne landet, og flere er blitt nysgjerrige og ønsker å oppleve det på ekte. Det er jo ikke stort, men har en storslått natur og en fargerik fortid, som har resultert i en smeltedigel av innbyggere med forskjellige nasjonaliteter og religioner.

Byen Igalo ligger ved kysten, kort vei fra grensen til Kroatia. Herfra er det flere muligheter for oppdagelsesturer, både i Montenegro og til Kroatia. Den har et godt klima og er kjent for sine leirbad, som skal være effektive og lindrende for folk med muskelplager.

Strandpromenaden er flere kilometer lang, med hyggelige spisesteder tett i tett og noen småbutikker innimellom. Her er det god atmosfære og hyggelig å vandre fra bukt til bukt, både på dag- og kveldstid.

Utflukter inkludert lunsj
Dubrovnik: Vi får guidet gåtur innenfor murene i gamlebyen og noe fritid
Kotor, Njegusi og Cetinje: Besøk i gamlebyen i Kotor, hvor mange av bygningene er fra 12. århundre. Videre opp i fjellene til den lille landsbyen Njegusi, som er kjent for sin produksjon av oster og røkt skinke og derfra til den gamle hovedstaden Cetinje, før retur til hotellet

Dato: 
30. april - 9. mai 2020
10 dager, 9 netter

Pris pr. person:
I dobbeltrom kr. 14 850
Enkeltromstillegg kr. 2 300
Rabatt rom landside kr. 900 pr. rom

Hotell:
Palmon Bay Hotel  & Spa 4* Beliggende i Igalo
Alle rom har balkong, dusj-kabinett, hårføner, minibar, safe, TV, Wifi, sentral-varme/aircondition.  Les mer

Inkludert:
Fly m/skatter og avgifter, transfer, hotell m/frokost og middager, vann til middagene, reiseledere, lokalguide og to utflukter med lunsj.

Reiseledere:
Lise-Mette Aas og Kari T. Danielsen

Flytider:
Oslo - Dubrovnik: 09:40 - 12:35
Dubrovnik - Oslo: 09:35 - 12:35


Påmeldingsmuligheter:
-> Fyll ut kontakt-skjemaet
-> Send oss e-post
-> Eller ring oss på 32 25 08 70