Mallorca - påske

Klar for å bytte ut påsketuren på snøføre med en påsketur i snøfrie omgivelser? Litt lunere grader på utekafèen og en fargerik flora som titter fram, er ikke å forakte på vårparten!

Mallorca er en spennende øy å gå på oppdagelsesferd på. Her er det store kontraster med både vill og vakker natur, fine strender og fjell, storby og sjarmerende småbyer, samt mye mer! Hovedstaden Palma ligger ikke så langt unna hotellet vårt. Det er en by som har et stort utvalg å tilby; mauriske borger, museer, tapasbarer, interessante shoppingmuligheter, eller rett og slett bare sette seg ned for å se på folkelivet.

Som i alle katolske land, er påsken et av høydepunktene i året, med mange ritualer og prosesjoner. Det kan være både interessant og flott å se på.

Hotel Playa Golf 4*+ er et nyoppusset og flott hotell, med flere hyggelige oaser. Det er kun for voksne og ligger like ved strandpromenaden. Bussen til Palma går i nærheten.

Utflukter inkludert lunsj
Palma: Guidet gåtur i hovedstaden og noe fritid
Lluc-Formentor: Turen går opp i fjellene til øyas religiøse sentrum, klosteret i Lluc. Videre nordover til Formentor-halvøya. Store variasjoner i landskapet, fra pent og pyntelig til røffe klipper

Dato*: 
05. - 14. april 2020
10 dager, 9 netter

Pris pr. person*:
I dobbeltrom kr. 16 650
Enkeltromstillegg kr. 2 460
Tillegg havutsikt kr. 1 550

Hotell:
Playa Golf 4*+ i Playa de Palma
Alle rom har balkong, dusj-kabinett, hårføner, safe, TV, Wifi, minibar og aircondition
Les mer

Inkludert:
Fly m/skatter og avgifter, transfer, hotell m/frokost og middager, vann til middagene, reiseledere, lokalguide og to utflukter med lunsj.

Reiseledere:
Roy Allan Johansen og Eva Øverli Urstad

Flytider*:
Oslo - Palma: Foreligger ikke
Palma - Oslo: Foreligger ikke

*Vi tar forbehold om dato, pris og flytider, da flytider/-seter ikke er bekreftet pt

Påmeldingsmuligheter:
-> Fyll ut kontakt-skjemaet
-> Send oss e-post
-> Eller ring oss på 32 25 08 70