ALFA TRAVEL AKTIVITETSTUR

Datakurs - en nyttig ferie på Mallorca

Det vi ikke kan, er umulig. Det vi har lært, kan være vanskelig – men når vi mestrer det, er vi i den syvende himmel!

Det er blitt mer og mer vanlig at det offentlige henvender seg til oss via nettet. For ikke å snakke om hva vi kan spare i kroner og ører ved å betale regningene våre på nett! Vi kan mene hva vi vil om alt dette, men vi får ikke reversert teknologien… Da gjenstår det bare å brette opp ermene og i hvert fall sørge for at en selv ikke blir helt akterutseilt i dagens samfunn.

Les katalogen her

Kursene passer for deg som er
… vettskremt ved tanken på disse tastene og hva de kan føre til
… litt øvet, men trenger litt mer av både trening og forståelse


Planlagte kurstilbud 
Vi har i de senere år hatt spesifikke kurs, enten grunnkurs eller kurs i f.eks. fotobok, slektsgranskning, sosiale medier og annet.

Denne gangen vil det ikke være spesifikke kurs, men vi vil fokusere på innholdet av PCen, nettbrettet og telefonen: Appene. De som gjør at vi kan nyttiggjøre oss av dataen. 

Våre instruktører vil undervise i de appene de mener er mest relevante for deltakerne, og vi utfordrer deg til å komme med egne ønsker og dele dine erfaringer. Dette er det vi på godt norsk vil kalle en «workshop», der vi både blir opplyst og inspirert til å bruke dataen vår på en bedre og mangfoldig måte.

Det dere ikke får til, tar vi tak i underveis. Vi deler opp gruppene i forhold til erfaring og kunnskap slik at kursene vil passe for både nybegynnere og øvede.

Dette gleder vi oss til og tror at det blir både nyttig og lærerikt.

Opplegg
Instruktører fra Seniornett, formiddagsklasser med maks 8 elever
pr. instruktør + noen kvelder blir det "leksehjelp" fra kl. 18 til 19.

En enestående sjanse til å kombinere lune omgivelser med økt kunnskap innen dataverdenen! Her skal vi lære om tastaturets magiske effekter, spise på kafè, nyte lune solstråler, se på havets bølger ved strandpromenaden og dra på opplevelsestur.Resultatet av disse dagene er: økt forståelse og innsikt i bruk av datamaskinen, litt mer farge i ansiktet, nye bekjentskaper og forhåpentligvis et større pågangsmot å møte vinterdagen med når du kommer hjem igjen. Gå ikke glipp av denne muligheten!

Litt om Mallorca og hotellet vi bor på

Mallorca er en spennende øy å gå på oppdagelsesferd på. Her er det store kontraster med både vill og vakker natur, fine strender og fjell, storby og sjarmerende småbyer, samt mye mer! Hovedstaden Palma ligger ikke så langt unna hotellet vårt. Det er en by som har et stort utvalg å tilby; mauriske borger, museer, tapasbarer, interessante shoppingmuligheter, eller rett og slett bare sette seg ned for å se på folkelivet.

Hotel Playa Golf 4*+ er et nyoppusset og flott hotell, med flere hyggelige oaser. Det er kun for voksne og ligger like ved strandpromenaden. Bussen til Palma går i nærheten.

Se mer av hotellet ved å klikke her

 

Seniornett

Seniornett er en ideell forening som arbeider for at seniorer skal delta aktivt i det nye informasjonssamfunnet. Den ble stiftet i oktober 1997 av en gruppe fremsynte seniorer. Virksomheten er basert på frivillige over hele landet.

Bruk av Internett blir en stadig viktigere forutsetning for tilhørighet.
I dagens Norge bruker over 400.000 i aldersgruppen over 55 år ikke informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT). Fra samfunnets side blir det et alvorlig problem om en stor del av befolkningen ikke kan benytte seg av de nye tjenestetilbudene.

Seniornetts visjon:
"Alle Seniorer (55+) i Norge skal være, eller få mulighet til å være, fortrolige med moderne informasjonsteknologi.
Videre at de bruker IKT jevnlig i kontakt med familie og samfunn. Vi vil at bruk av IKT skal både forenkle hverdagen og berike livet".

Det er aldri for sent å lære noe nytt!

REISEFAKTA

Dato:
21. -31. mars 2020
11 dager, 10 netter

Pris pr. person:
I dobbeltrom kr. 14 750
Enkeltromstillegg kr. 2 500
Rom med havutsikt + kr. 1 980
Rabatt medl. Seniornett ÷350

Hotell:
Hotel Playa Golf 4*
Alle rom har balkong, dusj-kabinett , hårføner, safe, TV, Wifi, minibar og aircondition
Les mer

Inkludert:
Fly m/skatter og avgifter, transfer, hotell m/frokost og middag, vann til middagene, kurs og kurs-materiell, én utflukt og reiseleder

Flytider:
Oslo - Palma: 15.30 - 19.00
Palma - Oslo: 12.50 - 16.25

Påmelding til:
Alfa Travel AS
tlf. 32 25 08 70 
post@alfatravel.no
Begrenset antall plasser!

Ønsker du mer informasjon?
Om kursene:
Siss Oustad
Tel 92 80 93 30   

Om reise og opphold:
Hogne Hogganvik
Tel 32 25 08 70