Kypros 

Møt våren på Kypros! Tenk småbåter som duver i det turkisblå havet, blomster som begynner å titte fram i skråningene, sola som varmer på utekaféen… Dette er jammen tegn på det gode liv!

Kypros er en behagelig øy å besøke. Sjarmerende og full av historie, sagn og myter, med avslappet atmosfære, turkisblått hav, god mat og hyggelige beboere. Vi skal bo i kjærlighetsgudinnen Afrodites fødeby, Pafos. Byen ble kåret til Europas kulturhovedstad i 2017 og står på Verdensarvlisten. Her finner du en hel park med arkeologiske utgravninger og flotte mosaikker.

Hotellet ligger ved strandpromenaden, som har spisesteder hele veien inn til havna. Der finner du et idyllisk område med båtliv, restauranter og butikker. Synes du det blir for langt å gå, tar du bussen. Den stopper utenfor hotellet og bruker kun noen få minutter inn til havna og alle tilbudene der.


Utflukter inkludert lunsj
Pafos: Halvdagsutflukt m/lunsj, der vi blir kjent med byen og den arkeologiske parken
Lemesos – Kourion: Vi tar en tur innom gamlebyen i Kourion, med gresk-romersk teater og fantastisk utsikt, derfra til en av øyas største vinprodusenter og en naturlig svampfabrikk og ser hvordan svampene klargjøres for bruk. Vi får også med oss Afrodites klippe

Dato: 
21. - 31. mars 2020
11 dager, 10 netter

Pris pr. person:
I dobbeltrom kr. 16 950
Enkeltromstillegg kr. 1 600
Tillegg delvis havutsikt kr. 1 000

Hotell:
Pioneer Beach Hotel 4* i Pafos
Alle rom har balkong, dusj i badekar, badekåpe og tøfler, hårføner, strykejern, kjøleskap, radio, TV, Wifi, espressomaskin, kaffe-/tekoker, sentralvarme og safe.  Les mer

Inkludert:
Fly m/skatter og avgifter, transfer, hotell m/frokost og middager, vann til middagene, reiseledere, lokalguide og to utflukt med lunsj.

Reiseledere:
Anne-Lise Lindseth og Sissel Haug

Flytider:
Oslo - Larnaca: 13:45 - 19:15
Larnaca - Oslo: 13:05 - 16:50


Påmeldingsmuligheter:
-> Fyll ut kontakt-skjemaet
-> Send oss e-post
-> Eller ring oss på 32 25 08 70