Kypros - 3 uker med deilig middelhavsklima i november!

Frister det med deilig middelhavsklima, turkisblått hav og myke sandstrender i november? Når området i tillegg er kjent for å by på god mat, spennende historie og 340 soldager i året, er det egentlig bare å pakke kofferten og dra på en super ferie!

Kypros er blant de største øyene i Middelhavet og består av en gresk og en tyrkisk del. Den er full av gammel historie, sagn og myter og godt bevarte ruiner. I tillegg er det et perfekt sted å nyte både late og aktive dager.

Byen Pafos, på sørvestkysten, blir vår base i tre uker. Den har mye å by på innen kultur, historie og myter. Selveste kjærlighetsgudinnen, Afrodite, sies å ha kommet til verden i denne byen! Den står på UNESCOS verdensarvliste og ble kåret til Europas kulturhovedstad i 2017.

Hotellet ligger ved den lange strandpromenaden, som fører inn til sentrum. Langs promenaden ligger det hoteller med hyggelige restauranter hele veien inn til havna, som er et idyllisk område med båtliv, restauranter, kaféer og butikker. For å komme dit, kan du ta bussen som stopper rett utenfor hotellet eller gå de to kilometerne bortover stranda. Ved havna finner du den arkeologiske parken, hvor du blant annet kan besøke Dionysos hus og se de flotte mosaikkene, som antas å være over 2000 år gamle.

Inkludert utflukt
05.11. Pafos: Halvdagsutflukt m/lunsj, der vi blir kjent med byen og den arkeologiske parken

Utflukter som kan bestilles:
Utfluktene bestilles samtidig med reisen. Det må være minimum
10 deltakere pr utflukt, for at den skal gjennomføres. Lunsj inkludert

13.11. Nicosia: Kypros hovedstad, "den delte byen". Vi krysser grensen og besøker både den greske og den tyrkiske delen av byen. Pris kr. 650,-

19.11. Troodos Kykkos: En reise gjennom Kypros' grønne hjerte, Troodos-fjellene og små landsbyer til øyas største og rikt utsmykkede kloster, Kykkos.
Pris kr. 650,-

Dato : 
02. - 23. november 2019
22 dager, 21 netter

Pris pr. person:
I dobbeltrom kr. 23 950
Enkeltromstillegg kr. 2 730
Tillegg delvishavutsikt kr. 2 100

Hotell:
Pioneer Beach Hotel 4* i Pafos
Alle rom har balkong, dusj i badekar, badekåpe og tøfler, hårføner, strykejern, kjøleskap, radio, TV, Wifi, espressomaskin, kaffe-/tekoker, sentralvarme og safe.  Les mer

Inkludert:
Fly m/skatter og avgifter, transfer, hotell m/frokost og middager, vann til middagene, reiseledere, lokalguide og én utflukt med lunsj.

Reiseledere:
Roy Allan Johansen og Trine Eek Andersen


Oslo - Larnaca: 14:25 - 20:00
Larnaca - Oslo: 20:45 - 00:30

Påmeldingsmuligheter:
-> Fyll ut kontakt-skjemaet
-> Send oss e-post
-> Eller ring oss på 32 25 08 70