Sjarmerende Tossa de Mar

En av Costa Bravas mest sjarmerende småbyer! Her finner du hyggelige smågater, koselige spisesteder, flotte skogstier, fantastisk utsikt og nostalgiske gamle hus.

Tossa de Mar ligger ved kysten, halvannen times kjøring fra flyplassen, midt i mellom Barcelona og den franske grensen. Før i tiden var dette kunstnernes møtested og inspirasjonskilde, samt location for en del filminnspillinger. Landemerket og den mest fotograferte attraksjonen er "La Vila Vella", som ligger i enden av bystranden. Denne middelalder-landsbyen tar deg tilbake til 1100-tallet, med brosteinsbelagte smågater, vakre bygg og bymurer. Her er det spisesteder, små håndverks– og suvenirbutikker, statue av Ava Gardner, et lite kunstmuseum (faktisk det første moderne kunstmuseet i Spania) med bilder fra bl.a. Chagall og en spektakulær utsikt over kysten. En fantastisk opplevelse er å få med seg solnedgangen herfra.

Hotellet ligger en tolv minutters gåtur fra stranda, og byen er full
av koselige spisesteder med velsmakende og kortreist mat, butikker med noe for enhver smak og lommebok, samt sjarmerende smug og bygninger. For de aktive er det mange fine skogsstier å ta fatt på, både innover i landet, opp i høyden og langs med kysten.

 Inkluderte utflukter

  1. Girona, en by proppfull av spennede historie og vakker arkitektur
  2. Figueres, en spennende by med bl.a. Salvador Dali`s museum

Dato : 
23. sept. - 02. oktober 2019
10 dager, 9 netter

Pris pr. person:
I dobbeltrom kr. 14 450
Enkeltromstillegg kr. 1 980

Hotell:
Golden Bahia de Tossa & Spa4*
Alle rom har balkong, dusj i badekar, hårføner, air-condition, kjøleskap, TV, Wifi, vannkoker og safe. Les mer

Inkludert:
Fly m/skatter og avgifter, transfer, hotell m/frokost og middager, vin/vann til middagene, lokalguide, reiseledere og to utflukter med lunsj.

Reiseledere:
Trinelise Ruud og Per Morten Vaagan

Flytider:
Oslo - Barcelona: 09:00 - 12:20
Barcelona - Oslo: 15:45 - 19:10

Påmeldingsmuligheter:
-> Fyll ut kontakt-skjemaet
-> Send oss e-post
-> Eller ring oss på 32 25 08 70