Gresk idyll på Kreta

Kreta er den femte største øya i Middelhavet, den største av de greske øyene og bugner over av kultur, severdigheter, historie
og vakker natur. Dessuten har den koselige byer, god og spennende mat og en gjestfri befolkning

Etter å ha landet i Chania, kjører vi en times tid til hotellet vårt i
Rethymnon. Byen er en sjarmerende blanding av gammelt og nytt. Innbyggertallet ligger på rundt 27.000, så den har en viss størrelse. Men oppleves hyggelig og ”småby-koselig” i vårt område.
Her finner vi verdens største bevarte venetianske havn, med diverse vanngående fartøy, omkranset av restauranter og tavernaer. Marked på torsdager, sandstrand som strekker seg ca 12 km, vakker natur, et gammelt fort, moské, fontene fra 1600-tallet, håndtverksbutikker og nydelig mat er noe av det området har å tilby.

Hotellet ligger 300 m fra stranden og snaue ti minutter å gå til
sentrum.

 Inkluderte utflukter

  1. Rundtur til sydkysten: Vi kjører over fjellene fra nord til syd på øya via Kourna innsjøen og ned til Frangokastello fort på sydkysten. Vi fortsetter opp til landsbyen Spili, med vakre, gamle hus, brosteinsgater og en flott, gammel venetiansk forntene.
  2. Arkadi og Anogia: Arkadi-klosteret er et av Kretas viktigste minnesmerker og et symbol for frigjøringen av øya. Den pittoreske og autentiske fjellandsbyen Anogia var viktig i Kretas motstandskamp under tyrkerne og den annen verdenskrig. 

Dato : 
21. sept. - 01. oktober 2019
11 dager, 10 netter

Pris pr. person:
I dobbeltrom kr. 15 950
Enkeltromstillegg kr. 2 500

Hotell:
Theartemis 4* i Rethymnon
Alle rom har balkong, dusj i badekar, hårføner, aircondition, kjøleskap, TV, Wifi, vannkoker og safe.  Les mer

Inkludert:
Fly m/skatter og avgifter, transfer, hotell m/frokost og middager, vann til middagene, reiseledere, lokalguide og to utflukter med lunsj.

Reiseledere:
Lise-Mette Aas og Kari T. Danielsen

Flytider:
Oslo - Chania: 14:00 - 19:10
Chania - Oslo: 12:40 - 15:45

Påmeldingsmuligheter:
-> Fyll ut kontakt-skjemaet
-> Send oss e-post
-> Eller ring oss på 32 25 08 70