Island er et komplisert, enkelt og lite land, med stolte innbyggere og en vakker, unik og kontrastfylt natur. Bli med til annerledes-landet i den nordiske søskenflokken og opplev noen av naturelementene vi ikke har til hverdags i Norge.

 Vi kjører kystlinjen fra flyplassen til vårt hotell i Hveragerði. Underveis får vi med oss både månelandskap, små fiskerbyer og varme putrende kilder. Vi er så heldige å ha muligheten til både kvelds–og morgenbad i det oppvarmede utebassenget på hotellet, eller deilig avslapning i den varme «gryta» ved siden av bassenget.

En dagstur til Vestmannaeyjar, en ½ times fergetur utenfor sørkysten av Island, er en spektakulær opplevelse. Vi går på lavaen fra vulkanutbruddet i 1973, som begravde en stor del av husene, og besøker bygdemuseet, som har film, bilder og gjenstander fra utbruddet. En av reiselederne var blant de evakuerte og gleder seg til å vise fram sin barndomsøy!

Hovedstaden Reykjavik utforsker vi både med buss og til fots. Her er det mange kjente landemerker å ta en titt på: Perlan med panoramautsikt over byen, det flotte kulturhuset Harpa, den enkle, men majestetiske Hallgrimskirkja, m.m. Det blir også fritid til å rusle på egenhånd, for de som ønsker.

Dagen før hjemreisen tar vi den obligatoriske Golden Circle turen: Gullfoss, Geysir og Þingvellir, med lunsjstopp på et gårdsbruk. Dagen avsluttes med middag ute ved havet.

Din fysiske form: Du må være klar for en del av- og påstigning buss, periodevis lange kjøreetapper og gåing i vanlig tempo over lengre distanser


Dato: 01. - 05. september 2019
5 dager, 4 netter

Pris pr. person:
I dobbeltrom kr. 13 950
Enkeltromstillegg kr. 1 500

Reiseledere:
Rosmary Hogganvik og Unnar Aarsæther

=====================

Hotell:
Hótel Örk 4* i Hveragerði.  Oppvarmet utebasseng og "heitur pottur", badstu.
Alle rom har dusj i badekar, hårføner, kjøleskap, TV, Wifi, strykejern/-brett. Les mer

Inkludert:
Fly m/skatter og avgifter, transfer, hotell m/frokost,
4 middager, 3 lunsjer, vann til middagene, reiseledere, lokalguide, transport og inngangspenger iflg program. 

Flytider:
Oslo - Reykjavik: 08:35 - 09:25
Reykjavik - Oslo: 12:10 - 16:50

Påmeldingsmuligheter:
-> Fyll ut kontakt-skjemaet
-> Send oss e-post
-> Eller ring oss på 32 25 08 70