Sørlandet er kjent for sin myke dialekt, bølgeskvulp og tøffende tresnekker. Dette skal vi få med oss – og mye mer! Turen starter
og slutter i Oslo, med mulighet for påstigning fram til Drammen

Som en forsmak på Sørlandet, tar vi et lunsjstopp i Kragerø. Deretter drar vi videre til Risør, hvor vi får en byvandring med byens vekter, før vi setter kursen sørover mot Kristiansand. Der skal vi bo på Thon Hotell Parken alle dagene.

Vi får guidet omvisning i byen og Kilden Teater- og Konserthus.
Etter omvisningen blir det fritid, med mulighet til å utforske byen
og alt det den har å by på. Middagen inntas i hyggelige maritime
omgivelser på byens eldste fiskerestaurant: Sjøhuset Restaurant.

Sjølingstad Uldvarefabrikk hadde sitt opphav i 1893 og drives i
dag som museumsfabrikk. Vi får omvisning her, før vi fortsetter turen til Norges sydligste punkt og landets eldste fyr, Lindesnes fyr. Her spiser vi lunsj, før vi får omvisning og ser en film om stedets historie.

Den siste dagen kjører vi innom dikteren Gabriel Scotts barndomssted Høvåg, deretter innom Lillesand på vei til seilskute- og dikterbyen Grimstad. Etter en guidet tur i byen, blir det litt fritid og lunsj på egenhånd, før vi tar en svipptur innom Arendal og Pollen. Deretter er tiden kommet til siste kjøreetappe, via E18, til Oslo.

Din fysiske form: Du må være klar for en del av- og påstigning buss, periodevis lange kjøreetapper og gåing i vanlig tempo over lengre distanser

Dato:
12. - 15. august 2019
4 dager, 3 netter

Turen starter og slutter i Oslo. Påstigning/avstigning mulig fram til Drammen

Pris pr. person:
I dobbeltrom kr. 7 450
Enkeltromstillegg kr. 1.060

Inkludert:
3 overnattinger med frokost,  2 lunsjer, 3 middager, vann til middagene, båttur, reiseleder, lokale guider, omvisning og inngangsbillett i følge program. 

Reiseleder:
Hogne Hogganvik

Påmeldingsmuligheter:
-> Fyll ut kontakt-skjemaet
-> Send oss e-post
-> Eller ring oss på 32 25 08 70