Med Atlanterhavsveien, Geirangerfjorden og Dalsnibba på programmet, er du sikret fenomenale naturopplevelser!

Første etappe er med god turistbuss fra Oslo gjennom grønne og
frodige Gudbrandsdalen, på vår vei til Kristiansund. Mye av Kristiansunds gamle særpreg gikk tapt, da ca 900 hus brant ned etter bombing av byen i 1940. Men nye tider gir nye særpreg; nå blir man i godt humør av alle de fargerike husene, som pryder byen. Kristiansund er bl. a. godt kjent for klippfisk på menyen, Sundbåten og Operafestukene, som arrangeres hvert år.

Etter en god natts søvn, kjører vi den berømte Atlanterhavsveien; en av verdens vakreste bilruter. Den 8274 meter lange veien er møblert med 8 broer og er bindeleddet mellom fastlandet og Averøy via øyer, holmer og skjær. Her kjører du helt ut i selveste storhavet. Lunsjen inntas på lille Bud, på vei til Ålesund hvor vi får en lokalguide til å vise oss rundt.

Den tredje dagen starter tidlig, slik at vi får med oss et cruise innover selveste Geirangerfjorden. Den står på manges lister som et av verdens flotteste steder:Fossefall som stuper ned bratte fjellsider, majestetiske fjelltopper, grønt og frodig landskap, den blå fjorden under deg og himmelen over – det er til å miste pusten av! Etter å ha vært «helt nede på flata», tar vi hårnålssvingene opp i høyden til Dalsnibba for å miste pusten en gang til, når vi får med oss den spektakulære utsikten fra toppen. Lunsjen tar vi i Stryn og overnatter i "fotballens vugge»: Sogndal.

Neste dag stopper vi ved Borgund stavkirke og bruker resten av dagen på hjemturen, mens vi fordøyer de siste dagers flotte naturopplevelser.

Din fysiske form: Du må være klar for en del av- og påstigning buss, periodevis lange kjøreetapper og gåing i vanlig tempo over lengre distanser

Dato:
09. - 12. august 2019
4 dager, 3 netter

Turen starter og slutter i Oslo. Påstigning/avstigning mulig fram til Mjøndalen

Pris pr. person:
I dobbeltrom kr. 7 690
Enkeltromstillegg kr. 1 130

Inkludert:
Buss, hotell m/frokost og middag, vann til middagene,  to lunsjer,  reiseleder, lokalguide, båttur 

Reiseleder:
Unnar Aarsæther

Påmeldingsmuligheter:
-> Fyll ut kontakt-skjemaet
-> Send oss e-post
-> Eller ring oss på 32 25 08 70