Datakurs - en nyttig ferie i Spania

Vi fortsetter de populære datakursene i samarbeid med Seniornett. I november har vi et kurs i Albir i Spania både for «de vettskremte» nybegynnerne og de mer øvede. I tillegg tilbyr vi kurs i slektsgranskning og hvordan lage fotobok.

Kursene er på formiddagen med dyktige instruktører fra Seniornett og maksimalt 8 deltagere pr. gruppe. Etter lunsj er det fritid, men også mulighet for å lære mer for de som ønsker det. Det undervises i PC og nettbrettstypene iPad og Samsung.

Det er kurs i PC, Apple iPad og Samsung nettbrett. Det undervises i små grupper, slik at alle kan få et tilbud basert på hvor mye dere kan i utgangspunktet eller hvilket datautstyr dere bruker.

Les vår katalog her

En enestående sjanse til å kombinere lune omgivelser med økt kunnskap innen dataverdenen! Her skal vi lære om tastaturets magiske effekter, spise på kafè, nyte lune solstråler, se på havets bølger ved strandpromenaden og dra på opplevelsestur, Resultatet av disse dagene er: økt forståelse og innsikt i bruk av datamaskinen, litt mer farge i ansiktet, nye bekjentskaper og forhåpentligvis et større pågangsmot å møte vinterdagen med når du kommer hjem igjen. Gå ikke glipp av denne muligheten!

Program

Dag 1: 6. november 
Avreise med Norwegian fra Gardermoen kl. 12:35. Ankomst Alicante 16:20. Buss ca 45 minutter til Albir Playa Hotel & Spa. Innsjekk og middag.

Dag 2 - 9
Undervisningsøkter på 3 timer hver dag, bortsett fra én dag med utflukt og søndagen som er helt fri .

Dag 10: 15. november
Avreise med buss fra hotellet kl. 12:00. Flyet går fra Alicante kl. 15:55. Ankomst Gardermoen kl. 19:50.

Meld deg på tidlig for å være sikker på å komme med. Begrenset antall plasser.

Litt om Albir og hotellet vi bor på

Albir ligger på Costa Blanca i Spania og er omgitt av fjell, landsbygd og sjø.
Det er populært å spasere ut til fyret eller til gamlebyen Altea. Byen er rolig og oversiktlig, med gangavstand til det meste. I hovedgaten finner man kafeer med forståelig meny og norske aviser. Hotellet ligger ved enden av hovedgaten, med palmehage, basseng og solstoler. Alle rom har kjøleskap, safe, balkong og NRK 1. Minibank og dagligvarebutikk er nærmeste nabo. 

Se mer av hotellet ved å klikke her

 

Seniornett

Over 400.000 i aldersgruppen over 55 år er ikke brukere av informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT) i Norge. Bruk av Internett blir en stadig viktigere forutsetning for tilhørighet. Også fra samfunnets side blir det et alvorlig problem om en stor del av befolkningen ikke kan benytte seg av de nye tjenestetilbudene

Seniornett er en ideell forening som arbeider for at seniorer skal delta aktivt i det nye informasjonssamfunnet. Den ble stiftet i oktober 1997 av en gruppe fremsynte seniorer. Virksomheten er basert på frivillige over hele landet.
Seniornetts visjon:

"Alle Seniorer (55+) i Norge skal være, eller få mulighet til å være, fortrolige med moderne informasjonsteknologi. Videre at de bruker IKT jevnlig i kontakt med familie og samfunn. Vi vil at bruk av IKT skal både forenkle hverdagen og berike livet".

Det er aldri for sent å lære noe nytt!Vennlig hilsen

Tore Langemyr Larsen
Daglig leder i Seniornett

REISEFAKTA

Dato:
6. -15. november 201
10 dager, 9 netter

Pris pr. person:
I dobbeltrom kr. 13 550
Enkeltromstillegg kr. 2.200
Rabatt medl. Seniornett -250

Hotell:
Hotel Albir Playa & Spa 4*

Inkludert:
Fly m/skatter og avgifter, transfer, hotell m/frokost og middag, kurs og kurs-materiell, énutflukt og reiseledere

Eventuelle tillegg: Drikkevarer utover vann, andre utflukter, Reise-/avbestillingsforsikring

Flytider Norwegian:
Oslo - Alicante: 11:35 - 15:20
Alicante - Oslo: 15:35 - 19:30

Påmelding til:
Alfa Travel AS
tlf. 32 25 08 70 
post@alfatravel.no Påmeldingsfrist: 20. september Begrenset antall plasser!

Ved betaling betales kr. 1 000 i depositum. Restbeløpet forfaller 6 uker før avreise.

Ønsker du mer informasjon?
Om kursene:
Siss Oustad
Tel 92 80 93 30   

Om reise og opphold:
Hogne Hogganvik
Tel 32 25 08 70,