Påsken i fargerike Villajoyosa

Villajoyosa ligger i Costa Blanca området, i nærheten av Benidorm og Solgården. Selv om en del nordboere har valgt byen som sin vinterfavoritt, har den greid å beholde sitt spanske særpreg. I den gamle bydelen finner du fargerike hus og små, smale smug.

Villajoyosa, den glade by, er kjent for sine fargerike hus langs strandpromenaden. Her finner du også et stort utvalg av spisesteder. Byen har tre sjokoladefabrikker og når vindretningen er riktig innstilt, lukter det fristende sjokolade over hele byen. Den største sjokoladefabrikken har et lite museum det er artig å ta en titt innom – du får til og med smaksprøver! Ellers er det litt av hvert å ta seg til i denne småbyen: ved siden av kulturhuset er det marked en gang i uken med mange tilbud om mer eller mindre nyttige ting, du kan følge med på fiskebåtene når de leverer fangsten om ettermiddagen, rusle rundt i smugene i gamlebyen, kose deg på en utekafe og se på livet, ta deg en tur med toget til Albir, Altea, Denja, m.m. eller bussen til  Benidorm. Mulighetene er mange for å utvide horisonten!

Utflukter inkludert lunsj:

 • Marmorkirken i Novelda og Gullskatten i Villene. Kirken er inspirert av Gaudi, til og med pipeorgelet er laget av marmor 
 • Denia, rosinbyen med en borg midt i byen.

  Hotel Allon er et nydelig hotell som ligger ved strandpromenaden, med kort vei til spisesteder, en flott sandstrand og i gangavstand til både sentrum og havnen. Alle rommene har havutsikt!! 

  Se under for flere bilder

  Dato:
  11. - 20. april 2017
  10 dager, 9 netter

  Pris pr. person:
  I dobbeltrom kr. 15.850
  Enkeltromstillegg kr. 1 880

  Hotell:
  Hotel Allon Mediterrania 4*
  Les mer

  Inkludert:
  Fly m/skatter og avgifter, transfer, hotell m/frokost og middag, utflukter ifølge program og reiseledere

  Reiseledere:
  Inger og Ulf Korsmo

  Flytider:
  Oslo - Alicante: 12:15 - 16:00
  Alicante - Oslo: 15:40 - 19:20

  Meld deg på turen ved å:
  - Fyll ut kontakt-skjemaet
  - eller ring oss på 32 25 08 70